Hogy lehet A péniszed hosszabb természetes úton?

0
1564

A férfi vagy fiú péniszének hossza más lehet. Néhány van egy pénisz “természeténél fogva” rövidebb, mások éppen ellenkezőleg, hosszabb. Ezen kívül vannak különböző formájú péniszek. Valakinek vékony és hosszú a pénisze, a másiknak rövidebb, de vastagabb. Nincs senki” univerzális modell ” mindenki számára. Mekkora a normális pénisz? Néhány fiú vagy férfi elégedetlen a mérete (a hossza) a pénisz. Azt hiszik, hogy a péniszük nem olyan hosszú, mint kellene, de lehet, hogy nem is igaz.

Még néhány fiú vagy férfi tökéletesen normális pénisszel úgy gondolja, hogy a péniszük “túl kicsi”. Mielőtt beleesik az aggodalmak, hogy a pénisz “túl kicsi”, nézd meg nagyon figyelmesen a következő táblázat, amely tartalmazza az átlagos pénisz hossza a különböző korcsoportok. Megjegyzés:a hossza a pénisz mérik a gyökér, azaz a hely, ahol a pénisz egyértelműen “emelkedik” a felszínre a test. Ahelyett, hogy egy vonalzó, a mérések ajánlott használni egy szalag papír, amely jobban másolja az alakja a pénisz, ami nem lehet teljesen egyenes.

Néhány ember úgy gondolja, hogy a hosszabb pénisz valahogy

Mi van, ha nem Átlagos a méretem? Még egy vagy két centiméteres eltérés sem biztos, hogy számít. Néhányan úgy gondolják, hogy a hosszabb pénisz valahogy “jobb” vagy “értékesebb”, mint egy rövidebb pénisz. Lehet, hogy nem is igaz! A pénisz, hogy mért a többi 3 hüvelyk, amikor felállított 6, elég hosszú ahhoz, hogy végre az összes funkcióját (mind a vizelés során, így amikor a felnőtt tevékenységek, függetlenül attól, hogy maszturbáció vagy közösülés).

Az emberek nem ugyanolyanok. Tehát még a péniszek különböző fiúk vagy férfiak nem ugyanaz, hasonló, mint, például, az orr vagy a fül. Azonban a legtöbb fiú nagyobb jelentőséget tulajdonít a pénisz mérete,mint valójában. Mivel a fiúk gyakran versenyeznek, és szeretik összehasonlítani másokkal, előfordulhat, hogy a fiú nyugtalan, amikor rájönnek, hogy a méretei a pénisze kissé kisebb, mint a társaik. Gondolod, hogy egy ember, akinek nagy füle vagy nagy orra van, valahogy “jobb”, mint egy kis fülű vagy kis orrú ember?

A péniszed méretét nehéz kiválasztani egy férfinak

Ez valami “hitel” , ha valakinek nagyobb a pénisze, mint másoknak? Nem hiszem, mert a péniszed méretét nehéz kiválasztani egy férfinak, és nehéz megváltoztatni. Mégis, sok fiú szégyelli, amikor például, amikor ruhát cserélnek az öltözőben a medence mellett, rájönnek, hogy van egy pénisz valamivel kisebb, mint a barátai. Egy ilyen fiú úgy érzi, kínos, különösen, ha valaki a mérete, vagy inkább “kicsinyessége” a péniszét mutat ki, vagy akár gúnyolódik.

Ha valaki a mérete a pénisz elégedetlen, és ha a méretei nem, vagy nem akarja elfogadni, így keresi a módját, hogyan lehet a pénisz “nő”. Tesztelték, hogy így vagy úgy húzza, húzza, vagy nyúlik, és csinál ez mindaddig, amíg nem fáj, vagy amíg meg nem találja, hogy a várt eredmény nem jön. Sok felnőtt férfi ezután hajlandó költeni egy csomó pénzt mindenféle ” garantált “termékek bővíteni pénisz, függetlenül attól, hogy ezek a különböző” kiegészítők”, gyógyszerek vagy egy speciális mechanikus készülék a nyúlik a pénisz (a használata, amely néha vezethet, hogy nagyon kellemetlen sérülés).

Mások mennek keresztül drága hormonális kezelés. Ez egy kicsit hatékonyabb, az eredmény általában jön, de nem mindig az eredmény állandó. A különböző weboldalak jelennek oktatóanyagok mindenféle “gyakorlatok”, amely elérheti a kiterjesztését a pénisz. Azonban egy ilyen “gyakorlat” számos buktatókat, például: Az eredmény egy hosszabb pénisz formájában nem jelenik meg azonnal, még néhány hét vagy hónap. A szerzők maguk hasonló oktatóanyagok megjegyzik, hogy a “gyakorlat” kell legalább egy év, hogy megismerjék az eredményt.

Hogyan lehet pénisz hosszabb jó értelemben

Egyes gyakorlatok veszélyesek lehetnek – amikor a” pénisz gyakorlatok ” fordulhat elő a különböző felületi horzsolások, hanem károsítja a bőrt és az erek a pénisz, a nyújtás a szalagok, vagy akár egy nagyon fájdalmas szakadás, ami okozza, hogy a munkahelyi orvosi vészhelyzetek zavarba kell magyarázni. A serdülő fiúk, végül is lehetetlen, hogy értékelje, hogy a them “gyakorlatok” egyfajta segítséget, mert még akkor is, ha egy év után a testmozgás, a pénisz meghosszabbodik, így egyáltalán nem biztos, hogy ez az eredménye “testmozgás”–, valamint lehet, hogy egy természetes növekedés a pubertás egy tipikus.

Ezért a fenti okok miatt, jobb, ha nem próbálja meg a “gyakorlatok”. Másrészt, ez egy kis pénisz, ez is okozhatja a túlzott mennyiségű bőr alatti zsír az alsó has és az alsó has. Ha a pénisz annyira “lenyelt” a zsír, majd a testmozgás, valamint az alkalmazás más elvek egy egészségesebb életmód, ténylegesen hozzájárulhat a “bővítés” a pénisz. Pontosabban, hogy “szállít” a nagyobb része a pénisz a zsír fogságban. De még a fogyás, az ember nem kell rohanni. Drasztikus súlycsökkentés is nemkívánatos következményekkel járhat.