Hogyan válasszuk ki a megfelelő okostelefon az Ön számára?

0
1594

Elérte a mobil szerződés végét? Készen állsz a frissítésre? Több választásod van, mint valaha, amikor új okostelefont kell választanod. De ez azt is jelenti, hogy át kell vizsgálni a specifikációkat, gyártmányokat, és a modellek nyomasztóak lehetnek. Azért vagyunk itt, hogy leegyszerűsítsük. Ahhoz, hogy ezt a tanácsot a lehető univerzális, már megállt rövid ajánlása bizonyos telefonok, de meg kell tudni használni az alábbi iránymutatásokat, hogy egy tájékozott választás bármilyen kézibeszélők jelenleg a piacon.

Döntsd el, hogy azzal maradsz, amid van, vagy változtasd meg. Kivéve, ha csak elég idős ahhoz, hogy az első telefon, picking között Android iOS kevesebb összehasonlítása a két vagy több arról, hogy fontolja meg, hogy megéri-e a erőfeszítést váltani. Nem csoda, hogy az Apple vagy a Google akarják zárni a felhasználókat az alkalmazások, szolgáltatások olyan szorosan, amennyire csak lehetséges.

Mind az iOS, mind az Android lehetővé teszi, hogy hozzanak létre

Ha erősen befektetett a Google ökoszisztéma (Gmail, Google Drive, Google Photos, stb), váltás Android és iOS nagyon egyszerű, bármelyik irányba megy, mert minden Google apps elérhető mindkét platformon. Csak telepítse a Google apps az új telefonra, majd megy.

Ha már töltött egy hosszú időt az Apple oldalán a kerítés, azonban, mozgó át az Android lehet egy igazi fejfájás. Az iTunes—on megvásárolt filmek vagy műsorok egyike sem fog működni az Androidon—ahhoz, hogy megnézd őket, az iTunes-t számítógépen, iPad-en vagy Apple TV-n kell használnod.

Ha frissíteni egy meglévő telefon, a legegyszerűbb döntés az, hogy gyakran csak ragaszkodni, amit tudsz. A folyamat gyorsabb lesz, és mind az iOS, mind az Android lehetővé teszi, hogy hozzanak létre egy új telefont egy régi, ami azt jelenti, hogy fájdalommentesen át sok a cucc át az új készülék.

Mi az a szemüveg?

Azt is javasoljuk, hogy ellenőrizze, mit tud a másik oldalon kínál, abban az esetben, ha egy új funkció vagy funkció megragadja a szemét, vagy csak inkább a felületet. Érdemes lehet időt szánni arra, hogy iPhone-ra válts, ha épp most vettél MacBook-ot és Apple TV-t, vagy Android-ra válts, ha azt veszed észre, hogy többnyire Google apps-t használsz iPhone-odon.

A Smartphone specifikációi nagyjából hasonlóak a számítógép specifikációihoz: a processzor szabályozza, hogy a telefon milyen gyorsan tud “gondolkodni”, a RAM (véletlen hozzáférésű memória) határozza meg, hogy a telefon mennyit tud egyszerre gondolni, a tárterület pedig az, hogy mennyi helyet biztosít az alkalmazások, zene, játékok, valamint más fájlok számára. A felhőalapú streaming szolgáltatások (például a Netflix vagy a Spotify) növekedésével azonban a tárolóhely már nem olyan fontos, mint régen.

Ezen felül megvan a képernyő mérete és felbontása. Ezek befolyásolják a képek élességét, a képernyőn megjelenő szöveget, valamint azt, hogy a telefon milyen könnyen tartható egy kézben. A kiskezűek lehetőségei csökkennek, mivel úgy tűnik, hogy a nagyobb és nagyobb képernyők iránya egyre közelebb viszi a telefonokat a táblagép területéhez. Mégis, vannak ways-hoz használ ezek a nagyobb telefonok egy kézzel, ha tényleg szükség van.

Hogyan lehet választani a megfelelő telefont?

De hacsak nem megy, hogy a nagyon alacsony költségvetésű végén a piac, vagy az ultra-prémium high-end, okostelefon szemüveg nem számít túl sokat-sokkal kevésbé, mint ők a laptop. Facebook és Instagram, és nem kell megtörni a bank a legújabb hardver, kivéve, ha azt szeretné, top-end játékok, intenzív alkalmazások, mint a video editors futtatni csúcssebességgel.

További részletek, hogy vigyázzon a vízszigetelés, porvédelem, valamint, hogy a telefon elfogadja-e a memóriakártyát bővíteni a fedélzeti Tárolás (néhány Android készülékek igen, de iPhone nem). Egy másik perk a vezeték nélküli töltés, amely sok telefon most kínál extra kényelem.

Az egyik legfontosabb SPECIFIKÁCIÓK minden okostelefon Vevő a kamera minősége, amely általában szerepel szempontjából megapixeles (a méret a képek), rekeszméret vagy f-szám (mennyi fényt enged be az érzékelő). Több megapixeles, alacsonyabb f-szám általában azt jelenti, jobb képek, de sok tényező össze, hogy meghatározza a minőségét egy okostelefon kamera. A legtöbb telefon most jön a több kamera lencsék segítségével létrehozni egy lövés.

Nézd meg a szintre, optikai zoom (egyre közelebb alanyok), említést széles látószögű objektív (a felszerelése még a keretben), valamint speciális kamera mód bizonyos helyzetekben (mint a kevés fénnyel). Amikor leméred a kamera döntését, meg kell nézned a szakmai értékeléseket, a felhasználói értékeléseket, valamint a mintapéldányokat az interneten. Talán a legfontosabb szempont sokunk számára az ár. Egy gyors módja annak, hogy szűkítse le a választási lehetőségek egy új telefon, ha csak beállítani a költségvetést, hogy mi áll rendelkezésre az árkategóriában.