Milyen gyorsan és mennyi izmot tudsz felépíteni?

0
1543

Az egészségügyi és fitnesz ipar hirdetői azt szeretnék, ha elhinné, hogy a megfelelő felszereléssel, diétás termékekkel vagy táplálékkiegészítőkkel gyorsan át tudja alakítani a testét sovány, átlagos, izmos géppé. De az, hogy milyen gyorsan és mennyi izmot tudsz építeni, természetesen rengeteg változótól függ. A genetikai természeted, korod,testtípusod, anyagcseréd, diétád, képzési technikáid és a gyors rángatózás és a lassú izomrostok mind játszanak. Azonban a megfelelő technikákkal, akkor viszont a fizikum a legjobb körül 12 hét.

Az átlagos százalékos izmok, hogy a legtöbb egyének nyereség 20-40 százalék után több hónapos képzés. Az egyéni százalékát előre meghatározta a DNS-e, és valószínűleg ebbe a tartományba esik. Plusz, az izomrostok aránya, ami gyorsan és lassan mozog a testedben, és ahogy szétosztják őket, változtat ezen. Akár férfi vagy nő, a tesztoszteron szint is játszani egy tekercs.

Meg kell, hogy ellenőrizzék az edzés intenzitása, technikák, diéta

Ezek közül a legtöbb olyan dolog, amit nem tudsz irányítani, azonban tudod irányítani az edzés intenzitását, technikáit, étrendjét. Néhány költséges teszt nélkül nem lehet tudni a hormonszintjét és az izomrost eloszlását. Hogy maximalizálja az izom növekedés lehetséges, XRX azt mondja, hogy a sokszínűség a kulcs segítségével változó súlyzós edzés technikák, amelyek meghatározzák mind a könnyű súly, magas-rep beállítja a nehéz súlyok, valamint az alacsony-rep határozza meg.

Ez a technika biztosítja, hogy az összes izomrostot célba veszi, és segít izomépítésben a lehető leggyorsabb ütemben. Továbbá, Ne feledje, hogy változtatni a rutin és gyakorlat minden hónapban, vagy két Building muscle, especially in sports bodybuilding,, meg kell erősödnie, így a fokozatos növekedése a súly, hogy használják a képzés mind a nehéz, mind a könnyű elengedhetetlen.

Az izomépítés az egyik ilyen tevékenység, amely csak egy módja a testmozgásnak, egészségesnek és formában maradásnak. Néhány ember számára ez nem csak szenvedély, hanem olyan életmód is, amely állandó elkötelezettséget, megfelelő étrendet és a legnagyobb fegyelmet igényel a fenntartásához.

Épület izom, különösen a sport testépítés

Épület izom, különösen a sport testépítés, néha elfogadott létrehozása az önbecsülés, valamint egyfajta önellátás. Néha az emberek(különösen azok, akik csak új próbál izom hozzáadása a keret) talál egy tisztességtelen ötlet, hogy mennyi izom a keretben valójában lehetséges.Irreális elvárások. Az egyik veszély, hogy az izmok teljesen irreális az elvárás, amely lehet fel a fejedben.

Ezek az irreális ötletek általában jön át néhány önjelölt” big shots ” a helyi edzőteremben, vagy teljesen hamis zavarok a közösségben a társ fitness / testépítő rajongó közösség. Ez a fajta gondolkodásmód talán másodlagos hatása a marketing a testépítő ipar, amely látható az izom magazinok, valamint a televíziós reklámok.

Az igazság az, hogy az izomépítés és a nagyobbodás valójában a tárolt testzsír, a víz, sőt a glikogén raktárak növekedésében rejlik. Kis izomgyarapodás. Annak ellenére, amit a TV-ben látott, bármilyen okból is gondolja, kivételesen jól tette a férfiak és a nők, mint az összes reklám, amely egy bizonyos szabály, hogy néhány hét vagy hónap ő csomagolt több tucat kiló izom, az emberi test valójában fizikailag nem alkalmas arra, hogy az izmok kevesebb idő alatt.

Számíthat arra, hogy nyereség szempontjából izomtömeg

Szóval, ha az izomépítő álmaid azokon az elvárásokon nyugszanak, csalódni fogsz. A kutatók szerint, akkor is, ha mindent jól – ami azt jelenti, hogy a dedikált diéta, ahol nem csak hajlamosak építeni az izmok, hanem enni jobbra, majd regenerálja a helyes utat – egy font izom, akkor számíthat arra, hogy nyereség szempontjából izomtömeg egy hét alatt azt jelenti, hogy ha a legjobban dolgozik, hogy maximalizálja az állapotát az izomépítés.

Mindez a következő módon kapcsolódik össze. Hogy az izmok sikeresen vesz egy csomó időt, nem csak hét vagy hónap. Ön szembe sok lehetséges akadályokat az utat, amely próbára teszi az elkötelezettség minden alkalommal. Ön is alá tartozik egy nagyon fegyelmezett ezred, amely magában foglalja nem csak a tényleges gyakorlatok építése az izmok, hanem a vágy, hogy enni megfelelően, regenerálódni szükség esetén. Egy másik reális elvárás, még akkor is, ha mindent jól csinálsz, hogy csak hozzá fél font izom egy hét alatt, amit meg kell fontolnia a jó mozgás.