Napi harc a szabadságért,

0
809

Ebben az évben megjegyzések

A 251 működő nap, eggyel több, mint a múltban. A különböző nyaralni a 2019-es évre nem változik – a naptár jelenleg 13, valamint 10 esik hétközi napon belül. A tökéletes alkalom, hogy szándékozik-egy nyaralás, vagy a héten az utazás. Vizsgálja meg, hogy melyik nap ebben az évben a rendezvény különböző vakáció csepp. Húsvét – Péntek, 19.

Ebben az évben megjegyzések

Amikor 22, hétfő. Április Az első ünnepek idén minden bizonnyal általában Húsvét. Húsvét hétfőre esik 21. Április előző év 1. Április, amely az utóbbi években az egyik a legkülső nap. A húsvétot ünneplik, körülbelül beszél, az első vasárnap után, az első tavaszi telihold. Együtt a hétfő minden bizonnyal a költség-ingyenes nap, valamint a pénteki előtt. 2016-ban, mert a cseh köztársaság csatlakozott mintegy 40 különböző egyéb kimondja, hogy a nagy pénteken, amikor a keresztények emlékszem, hogy a szenvedés is halálos áldozat, Jézus Krisztus a kereszten, a kezében egy nemzeti ünnep. A munka ünnepe – szerda 1. lehet, hogy Triumph nap – szerda 8-án.

lehet, hogy Lehet, hogy a munkaszüneti napok ebben az évben minden bizonnyal külön a munkát hete esik szerdán. A hosszan tartó hétvégén, így szükség lesz, hogy két nap szabadságot, de legalább lesz egy hétvége nagyon hosszú. A munka ünnepe, a cseh köztársaság, a legelső alkalommal emlékeznek meg 1890-ben, a Střelecký sziget Prágában. Bemutatott neki, II. a globális memória a tört ki a sztrájk amerikai munkás Chicago-ban 1-jén. lehet, 1886. A szocialista nemzetek volt, hogy ez az ünnep között az egyik legfontosabb, valamint a szervezett tömeges lehet, hogy napi parádé. A Nap diadala 8. talán emlékszik befejezése után a 2. világ csata.

Nap szláv támogatók Cyril,

Methodius – a péntek 5. Július Nap, hullik a mester Jan Hus – szombat 6. Július Még egy nyaralás a foglalkozik a július ünnepek, bár egyikük egybeesik a hétvégére. Egy javaslat a érkezését a szláv misszionáriusok Cyril is Methodius, hogy Nagy-Morva esik pénteken, az égő Mester Jan Hus, szombaton. A nap, a cseh államiság – szombat, 28.

Nap szláv támogatók Cyril,

Szeptember Cseh államiság napja ünnepelte köztársaság kap menni az új évszázadban. Esik az ünnep nap a szemet. Václav – přemyslovského a királyi herceg, aki nyilván abban az évben, 935 meggyilkolt testvér Boleslavem. Általában, most tartott a Nemzeti szent vencel zarándoklat a stara Boleslav. Ebben az évben úgy tűnik, hogy a nyaralás szombatra. A nap, a független csehszlovák állam – hétfő, 28. Október A nyaralás minden bizonnyal is nyújt egy nap, amikor minden bizonnyal emlékére ez a 101-es évet figyelembe véve, hogy a létesítmény az első köztársaság. Ebben az évben esik hétfő marad ebben az évben az utolsó vakáció eredményeként munkaszüneti nap.

Valamint a demokrácia – vasárnap, 17. November A cseh köztársaság idén emlékeztet a már harminc éve tekintettel arra, hogy a velúr változás. Ha a kerek házassági évfordulót a várható különböző kísérő alkalommal. Az ünnep napján, memorializes nem csak a március a diákok 17. 1989 novemberében, ami miatt nagy tüntetések ellen a rutin, majd ezt követően, a veszteség, a kommunizmus, de emellett a memória, a diákok, a csehszlovák vezető középiskolák, hogy 1939-ben fellázadtak, szemben a náci megszállás. Karácsony – Kedd, 24.