Hogyan kerüljük el az alkoholt?

0
1801

A második szabály szerint csökkentened kell a türelmedet. A szerző itt azt sugallja, hogy a személy nem ugorhat át a fejezeteket, és mozog a következő munkamegosztás felé csak tanulmányozása után az előző anyag. Azt tanácsolja, hogy vegye a legenda, mint egy nyomozó. Valójában, mivel a könyve egyfajta detektíves történet, a boros csapda a legnagyobb megtévesztés az emberiség történetében. Ez az a szabály. Lincoln híres diktátora alapján, amely kimondja, hogy egy ideig minden ember lehet felfújt, minden idő is lehet becsapni az egyének, de minden ember lehetetlen, hogy folyamatosan felfújt.

Ez azon a tényen alapul, hogy egy könnyű módja annak, hogy hagyja abba az ivás. Egy népszerű harcos a dohányfüggőség ellen azzal érvelt, hogy minden emberi alany nem függ, de mindegyikük tele van zavarodottság. Miatt minden átverés, valamint a kábítószer-függőség, még az intellektuálisan fejlett személy is játszani egy kegyetlen vicc. Azonban, amikor a megtévesztés kiderül, akkor nem lesz képes költeni még egy bolond.

A negatív hozzáállás pedig szinte mindig kudarchoz vezet

Ez hiteltelenné teszi az általánosan elfogadott koncepció egy nyomozó történet, amely lehet egy másik végén a könyv. Egyesek számára tragikus lenne elolvasni, mások számára pedig boldog befejezést jelentene az alkoholizmus válsága elleni küzdelemben. A hármas szabály szerint csak jó hangulatban kezdj el olvasni. Azonban, mi a módja annak, hogy ez ha nincs feltételezés, hogy a feltételezett vontatás gyakorlatilag gyógyíthatatlan, hogy nincs könnyű módja annak, hogy megszabaduljon az alkohol függőség?

Itt az embernek rá kell jönnie, hogy a legrosszabb, ami történhet, az a kudarc. Nevezetesen, a személy nem csak képes megszüntetni a függőség. Ez azt jelenti, hogy a helyzet nem romlik, de az olvasat változatlan marad. Néhányan úgy vélik, hogy A. Karr utal a képzés a pozitív gondolkodás. Végtére is, úgy vélik, hogy szükség van hinni az elért elérni a kívánt eredményt. Ez a kijelentés azonban nem mindig igaz. Ugyanakkor a pozitív gondolkodás még mindig nagy valószínűséggel növeli a már megkezdett folyamatot, a negatív hozzáállás pedig szinte mindig kudarchoz vezet.

Végül is nincs értelme frusztráltnak és boldogtalannak lenni

Innen jön a negyedik vers – az ember kell gondolkodni pozitív módon. Megszabadulni a pesszimista hozzáállás elengedhetetlen. Végül is nincs értelme frusztráltnak és boldogtalannak lenni. Egy ember olvassa ezt a könyvet vár megszerzése valami új, hihetetlen, mások úgy vélik, hogy irreális – tartós üdvösség alkoholista kötvények. Olvasás ajánlott, hogy viselkedjen, mint egy út az utazás, szórakoztató vállalkozás, amelynek végén a személy elvárja a kiadás Rabszolga komló. A leírt módszer előnye, hogy a terápiás tanfolyamok során továbbra is fogyaszthat alkoholt tartalmazó folyadékot.

Tehát, a szabály az öt tiltja, hogy csökkenti az alkoholtartalmú italok, hogy inni vagy inni, mielőtt elolvassa az egész könyvet. Fontos kivétel azonban az, hogy ha egy személy a rehabilitációs fázisban marad, vagy egy napnál hosszabb ideig nem hajlandó alkoholt inni, ajánlott elkerülni a kábítószerrel való visszaélést, és a jövőben próbálkozni. A hatodik szabály kimondja, hogy ezt a könyvet csak önmegtartóztatási állapotban kell elolvasni. A hetedik szabályt tekintik a legnehezebb végrehajtani, és azt mondja, hogy a személynek objektíven kell ítélkeznie, és nyitottnak kell lennie az új ötletekre.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy alkoholt igyon otthon

Hogyan lehet megakadályozni, hogy alkoholt igyon otthon. Emberek milliói próbálják naponta eltávolítani magukat az alkohol csapdájából, ezáltal megszüntetve a drogfüggőséget. Mert az alkoholos kötődés egy betegség, és elég súlyos, ami elveszi az egészséget, romlást okoz, és tönkreteszi a családot. Tehát ma sokan szeretnék megtalálni a választ az égető kérdésre: Hogyan lehet abbahagyni az ivást a saját, ha nincs végrendelet?

A napi módja áthaladó üveg relaxáció után a forgalmas nap, hogy megszüntesse a fáradtság alakul függővé, ami átalakul egy állandó vágy. A személy nem birkózik meg egyedül. A vágy, hogy inni, de nem kap bizalmat. Ez lesz egy fontos” szállító ” az energia, mert, apránként, az alkohol megkapja az állapotát egy alapvető anyag az emberi szervezetben. A leírt szakaszban, alkoholfüggőség nehéz megszabadulni. A legtöbb ember csak az engedélyes viselkedését látja alkoholos kötésben. Ez azonban nem igaz. A bor egy gonosz, egy katasztrófa, amit nagyon nehéz egyedül uralni.